Privacy Policy

Your Privacy Rights

Datum začetka veljavnosti: 1. maj 2018

Ta pravilnik o zasebnosti opisuje vrste informacij, ki jih zbira družba CultureIQ Inc. (»CultureIQ«) pri zagotavljanju nekaterih storitev svojim strankam in obiskovalcem (»storitve«), kako jih uporabljamo, s kom delimo informacije, katere možnosti imate na voljo glede zbiranja, uporabe in posredovanja informacij ter naša prizadevanja za varovanje informacij, ki nam jih posredujete med našim izvajanjem storitve.

S sodelovanjem v anketi o storitvah, z uporabo naših skrbniških orodij ali obiskom naših spletnih mest soglašate, da bomo lahko obdelali podatke skladno s tem pravilnikom. Registrirani uporabniki naj tudi upoštevajo naše pogoje uporabe, ki so vključeni, kot je v celoti opisano tukaj. Pred sodelovanjem v anketi se vam lahko prikaže obvestilo o zaupnosti. Upoštevajte, da v primerih, ko so pogoji za takšno obvestilo o zaupnosti, ki je specifično za posamezno anketo, v nasprotju s pogoji iz tega pravilnika, imajo pogoji iz ankete prednost pred pogoji tega pravilnika.

Kdo smo

Storitve so v lasti in upravljanju podjetja CultureIQ, ki ima glavni sedež na naslovu 115 West 30th Street, 6th Floor, New York, NY 10001, ZDA. Več informacij o CultureIQ najdete na www.cultureiq.com.

Zbrane informacije

Informacije, ki jih zberemo od vas ali vašega delodajalca:

Če ste zaposleni stranke družbe CultureIQ, lahko vaš delodajalec zagotovi informacije o vas, vključno z vašim imenom in priimkom, poslovnim e-poštnim naslovom, organizacijo in lahko vključujejo druge podatke, povezane z delovnim mestom, kot so naziv delovnega mesta, položaj in drugi demografski podatki. Zbiramo vaša mnenja in zapise v anketi, v kateri sodelujete. Mogoče boste morali navesti določene vrste podatkov (npr. e-poštni naslov, telefonsko številko, ime in priimek, naslov) za registracijo na naši spletni strani, predložitev vprašanja, sodelovanje v anketi ali sodelovanje z našimi spletnimi stranmi.

Informacije iz drugih virov:

Ko obiščete našo spletno stran podjetja, lahko občasno dobimo informacije o vas iz drugih virov. Zbiranje takšnih informacij bo skladno z veljavnimi zakoni o zasebnosti. Primeri informacij, ki jih prejmemo, vključujejo posodobljene kontaktne podatke in dodatne demografske podatke, ki se uporabljajo za namene trženja.

Samodejno zbrane informacije:

Ko obiščete naše spletne strani, samodejno zbiramo in analiziramo nekatere informacije o vaši uporabi spletnih mest in napravi, ki ste jo uporabili za dostop do spletnih mest. Te informacije vključujejo vaš naslov IP, informacije o vrsti in jeziku brskalnika, operacijskemu sistemu vašega računalnika, datumu in času dostopa do naših spletnih mest, prenesenih aplikacijah ali člankih, vnesenih iskalnih izrazih, vsebine vseh neobdelanih piškotkov, ki jih je vaš brskalnik predhodno sprejeli od nas in naslov spletnega mesta s katerega ste prišli k nam.

Uporaba piškotkov in drugih tehnologij:

Piškotki: Ko obiščete naša spletna mesta, boste mogoče pozvani, da nam dovolite, da računalniku dodelimo enega ali več »piškotkov«. Piškotek je majhna besedilna datoteka z informacijami, ki jih lahko pozneje beremo, da bi olajšali dostop do naših spletnih mest in prilagodili spletno izkušnjo. Piškotke lahko uporabimo za zbiranje informacij o vaši dejavnosti na naših spletnih mestih, kot so strani, ki jih obiščete, in povezave, ki jih kliknete. Če se odločite zavrniti piškotke, se morda ne boste mogli prijaviti ali uporabiti nekaterih interaktivnih funkcij, ponujenih na spletnih mestih.

Druge tehnologije: Uporabljamo tudi standardne internetne tehnologije, kot so vdelane povezave na spletnih straneh in druge podobne tehnologije za sledenje uporabi aplikacije. V e-poštnih sporočilih ali novicah, ki jih pošiljamo registriranim uporabnikom, uporabljamo spletne svetilnike, da spremljamo, ali odprete prejeta sporočila. Te podatke uporabljamo za prilagajanje naših storitev in merjenje splošne učinkovitosti naše spletne vsebine, oglaševalskih akcij ter izdelkov in storitev, ki jih ponujamo.

Kako uporabljamo informacije, ki jih zberemo

  • Za zagotovitev storitev.
  • Za prilagoditev vsebine, ki jo vidite ali prilagoditev izkušnje.
  • Za razvoj in izboljšanje naših storitev.
  • Za odgovarjanje na vaša povpraševanja in zahteve.
  • Da vam sporočamo raziskave, trženje, promocije in druge izdelke, kateri vas morda zanimajo.
  • Za sodelovanje v anketah in analizah, da bi ohranili, zaščitili in izboljšali naše storitve.
  • Za uveljavljanje pravnih pogojev, ki urejajo vašo uporabo naših storitev.
  • Za zagotovitev tehničnega delovanja naših storitev.

Izbire glede uporabe vaših informacij

Menimo, da je pomembno, da vam ponudimo možnost odločite za uporabo vaših podatkov. Vaše podatke bomo uporabili, kot je opisano v tem pravilniku ali posebnem obvestilu o varstvu zasebnosti in podatkov. Če želimo vaše podatke uporabiti za namen, ki ni opisan v tem pravilniku, bomo najprej pridobili vaše soglasje.

Tržne komunikacije: Spoštovali bomo vaše želje, da ne želite prejemati ali želite prenehali prejemati, tržne komunikacije. Če ste nam posredovali e-poštni naslov za prejemanje takih sporočil, se lahko od prejemanja kadar koli odjavite z uporabo povezav ali sledenjem navodilom za odjavo na dnu naših e-poštnih sporočil. Upoštevajte, da vam bomo še naprej pošiljali sporočila, povezana s storitvijo, ne glede na takšno zahtevo. Vaše informacije in osebne podatke ne bomo posredovali ali prodajali tretjim osebam (da bi se izognili dvomom, to ne vključuje hčerinska podjetja in/ali podružnice) za njihove promocijske ali tržne namene, razen če nam daste soglasje, in če to dovoljuje veljavna zakonodaja.

Ankete: Pri anketah, za katere je vaš delodajalec, stranka ali poslovni partner (sponzor) prosil za vaše sodelovanje, se lahko odločite, da ne boste sodelovali ali izberete možnosti zavrnitve ali izključitve, če je na voljo. Obdelujemo samo informacije, ki ste jih poslali po naročilu vašega sponzorja. Poizvedbe o informacijah, ki jih zagotovi sponzor, morajo biti povezane s sponzorjem ali kontaktnimi podatki, podanimi v navodilih ankete.

Razkritje informacij

Vaše podatke lahko posredujemo podjetjem ali posameznikom tretjih oseb v naslednjih primerih:

  • Kadar ponudnike storitev in posrednike tretjih oseb vključujemo v obdelavo osebnih podatkov v našem imenu. V tem primeru pogodbeno zahtevamo od teh ponudnikov storitev, da izvajajo ustrezne ukrepe varovanja in zasebnosti, da zagotovijo, da so vaši osebni podatki ustrezno zaščiteni in se bodo uporabljali le za namene izvajanja storitev za nas.
  • V odziv na sodne pozive, sodne naloge ali druge pravne postopke (vključno za namene nacionalne varnosti in kazenskega pregona); za vzpostavitev ali uveljavitev naše zakonske pravice; za obrambo pred pravnimi zahtevki; ali če zakon zahteva drugače. V takih primerih si pridržujemo pravico do uveljavljanja ali opustitve kakršnega koli pravnega ugovora ali pravice, ki nam je na voljo.
  • Kadar menimo, da je primerno preiskati, preprečiti ali ukrepati v povezavi z nezakonitimi ali domnevnimi nezakonitimi dejavnostmi; za zaščito in branjenje upravičene pravice, lastnine ali varnosti družbe CultureIQ ali njenih podružnic, naših strank ali drugih; in v povezavi z našimi pogoji storitve in drugimi sporazumi.
  • V povezavi s transakcijo družbe, kot je odsvojitev, združitev, konsolidacija ali prodaja premoženja, vključno s kakršno koli skrbnostjo pred izvedbo transakcije ali ob stečaju.

Prav tako lahko delimo agregirane ali anonimne informacije s tretjimi osebami, vključno s posameznikom ali subjektom, ki je sponzoriral storitev, za analitične namene, trženje, odločanje, poročila, ocenjevanje in druge poslovne namene. Prav tako lahko objavljamo ali delimo poročila, ki jih pripravimo na podlagi takih agregiranih informacij. Agregirane ali anonimne informacije ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov, za njihovo uporabo in razkritje pa ne veljajo pogoji tega pravilnika.

Mednarodni prenos vaših podatkov

Storitve izvajamo v Združenih državah Amerike in glede na vašo državo bivanja lahko predložitev informacij našim službam vključuje prenos teh podatkov v Združene države Amerike.

Poleg tega lahko za določene postopke obdelave podatke posredujemo našim hčerinskim ali povezanim družbam in ponudnikom storitev ter/ali zastopnikom tretjih strank v različnih državah, vključno z Združenim kraljestvom, Indijo, Nemčijo (in drugimi državami članicami EU). Zavedati se morate, da zakoni o zasebnosti v teh državah morda ne zagotavljajo zaščite, enakovredne tistim v vaši državi prebivališča.

Družba CultureIQ bo zagotovila, da bodo prenosi osebnih podatkov v tretjo državo ali mednarodno organizacijo predmet ustreznih zaščitnih ukrepov, kot je opisano v 46. členu Splošne uredbe o varstvu podatkov in da se taki prenosi in zaščitni ukrepi dokumentirajo skladno s členom 30(2) Splošne uredbe o varstvu podatkov.

Vsi prenosi osebnih podatkov iz Evropskega gospodarskega prostora in Švice v države, ki ne zagotavljajo ustrezne ravni varstva podatkov v smislu veljavnih zakonov o varstvu podatkov, urejajo standardne pogodbene klavzule Evropske komisije (»EU«) za prenos podatkov zunaj Evropskega gospodarskega prostora.

Družba CultureIQ mora ravnati skladno s politiko in postopki za varstvo podatkov, veljavnimi zakoni in pogoji naših naročnikov, ki urejajo zbiranje in uporabo informacij.

Dostop do vaših informacij

V nekaterih primerih lahko neposredno dostopate do spletnih profilov in drugih osebnih podatkov ter kadarkoli spremenite, posodobite ali dodate podatke, in sicer tako da se prijavite v svoj račun.

Zahtevate lahko dostop do kakršnih koli informacij, ki jih imamo o vas, nas prosite, da popravimo določene informacije, ki so morda netočne, in/ali nas prosite, da blokiramo ali izbrišemo takšne informacije in obdelavo osebnih podatkov, razen če zakon zahteva drugače. Upoštevajte, da v primerih, ko je vaš delodajalec upravljavec takšnih podatkov, bomo o tem obvestili vašega delodajalca, da bo lahko sprejel ustrezne ukrepe za upoštevanje vaše zahteve. Če želite zahtevati dostop do vaših podatkov ali popraviti vaše podatke ali povprašati o vaših informacijah, ki jih posedujemo, nam pišite na naslov privacy@cultureiq.com ali:

Pooblaščena oseba za varstvo podatkov
CultureIQ
115 West 30th Street, 6th Floor
New York, NY 10001, ZDA

V naslovno vrstico zapišite »Request for Privacy Information«. Prosimo, navedite dovolj podrobnosti, da bomo lahko našli vašo datoteko; vsaj ime in priimek ter e-pošto. Od vas bomo lahko zahtevali, da potrdite svojo identiteto z veljavnim dokumentom.

Vaše podatke bomo hranili toliko časa, kolikor je potrebno za zagotavljanje storitev. Vaše podatke bomo hranili in jih po potrebi uporabili za izpolnjevanje naših zakonskih obveznosti, reševanje sporov in uveljavljanje naših sporazumov.

Prebivalci Kalifornije

Kalifornijski civilni zakonik, razdelek 1798.83, dovoljuje prebivalcem Kalifornije, da zahtevajo določene informacije v povezavi z našim razkritjem osebnih podatkov (kot jih opredeljuje ta zakon) tretjim osebam za namene njihovega neposrednega trženja. Za tako zahtevo nam pošljite e-pošto na naslov privacy@cultureiq.com.

Varnost informacij

Uvedli smo razumne tehnične in organizacijske varnostne ukrepe za zaščito pred nepooblaščenim dostopom, nepooblaščenim spreminjanjem, razkritjem ali uničenjem informacij. Na žalost ni mogoče zagotoviti, da je prenos podatkov prek interneta v celoti varen in ne moremo in ne jamčimo za varnost vseh podatkov, ki jih posredujete na naših spletnih straneh ali prek njih.

Prizadevamo si, da omejimo dostop do informacij samo tistim zaposlenim, izvajalcem in zastopnikom, ki morajo te informacije poznati, da bi lahko upravljali, razvijali ali izboljšali naše izdelke in storitve ter skladno s stopnjo občutljivosti teh podatkov. Svoje zastopnike tretjih strank podredimo pogodbenim nadzorom, da bi zagotovili ustrezno zaščito in uporabo informacij, do katerih dostopajo ali jih prejemajo od nas.

Upoštevajte, da je učinkovita zaščita v povezavi z našimi spletnimi mesti delno odvisna od registrirane uporabe, tako da zagotovite, da so vsi ID-ji in gesla, ki ste jih prejeli, zaupni in varni ter da upoštevate omejitve glede posredovanja gesla in ID-ja, navedene v naših pogojih uporabe storitve.

Druge spletne strani

Naša storitev lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest ali storitev. Nismo odgovorni za prakso zasebnosti drugih. Ko zapustite našo storitev, da obiščete drugo spletno mesto ali storitev, preberite njihove izjave o zasebnosti. Ta pravilnik o zasebnosti velja samo za podatke, ki jih družba CultureIQ zbira prek storitve.

Vprašanja, pritožbe in reševanje sporov

Družba CultureIQ vzdržuje aktiven program za zagotavljanje skladnosti zasebnosti in varstva podatkov. Pooblaščena oseba za varstvo podatkov je odgovorna za izvajanje in nadzor upravljanja te politike. Če imate kakršna koli vprašanja o tem pravilniku ali kako družba CultureIQ obdeluje vaše podatke, nam pišite na privacy@cultureiq.com ali:

Pooblaščena oseba za varstvo podatkov
CultureIQ
115 West 30th Street, 6th Floor
New York, NY 10001, ZDA

Vse pritožbe glede našega ravnanja v praksi, opisani v tej politiki, je treba najprej nasloviti na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov družbe CultureIQ privacy@cultureiq.com.

Otroci in zasebnost

Naše spletne strani vsebujejo vsebino, ki je povezana s podjetjem, in je namenjena za uporabo s strani odraslih oseb. Zavedno ne poskušamo zbirati ali zbiramo osebnih podatkov (kot jih opredeljuje izvrševanje zakona o varstvu zasebnosti otrok na spletu) od ali o osebah, mlajših od 13 let. V kolikor izvemo, da je obiskovalec mlajši od 13 let in da je registriran brez predhodnega preverjenega starševskega dovoljenja, bomo iz naših datotek odstranili njegove prepoznavne osebne registracijske podatke. Če ste starš ali skrbnik osebe, mlajše od 13 let, ki nam je brez odobritve posredoval osebne podatke, nas obvestite tako, da nas kontaktirate na privacy@cultureiq.com in njene podatke bomo odstranili iz naše baze podatkov.

Spremembe tega pravilnika

Ta pravilnik se lahko občasno spremeni. Če spremenimo ta pravilnik, bomo na tej strani objavili spremembe pravilnika. Če bomo pravilnik bistveno spremenili, bomo objavili bolj izrazito obvestilo. Vaša nadaljnja uporaba naših spletnih mest po takšnih objavah ali obvestilih bo potrdila strinjanje z zadevnimi spremembami. V zgoraj navedenem »datumu začetka veljavnosti« preverite, kdaj je bil ta pravilnik nazadnje posodobljen.

 

Thank You!

A member of our team will follow up shortly.