Culture Is Our Calling.
Clients Are Our Inspiration.

Good for People.
Good for Business.

We're On a Mission.
Come Join Us.

We Know Culture.
We'd Love To Share Our Thoughts.

Privacy Policy FI

Your Privacy Rights

Voimaanastumispäivämäärä: 1.5.2018

Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, minkä tyyppistä tietoa CultureIQ Inc. (”CultureIQ”, ”me” tai ”meitä”) kerää tarjotessaan tiettyjä palveluita (”palvelu(t)”) asiakkailleen ja vierailijoilleen, kuinka käytämme näitä tietoja, kenelle tietoja mahdollisesti jaetaan, mitä vaihtoehtoja sinulla on liittyen tietojen keräämiseen, käyttöön ja jakeluun sekä pyrkimyksemme suojella tietoja, jotka annat meille tarjotessamme sinulle palveluamme.

Osallistumalla palveluun liittyvään kyselyyn, käyttämällä hallinnollisia työkalujamme tai vierailemalla verkkosivuillamme annat meille luvan käsitellä tietoja tämän käytännön mukaisesti. Rekisteröityjen käyttäjien tulisi myös lukea Käyttöehtomme, jotka kuuluvat osana tähän. Sinulle saatetaan näyttää luottamuksellisuuslauseke, ennen kuin osallistut kyselyyn. Mikäli jokin tällainen kyselykohtainen luottamuksellisuuslauseke poikkeaa jostain tämän käytännön ehdoista, kyselykohtaiset ehdot ovat etusijalla tämän käytännön ehtoihin nähden.

Keitä olemme

Palvelut omistaa ja niitä operoi CultureIQ, jonka päätoimipaikka on 115 West 30th Street, 6th Floor, New York, NY 10001, USA. Lisätietoja CultureIQ:sta löytyy osoitteesta www.cultureiq.com.

Keräämämme tiedot

Sinusta tai työnantajastasi keräämme tiedot

Jos olet CultureIQ:n asiakkaan työntekijä, työnantajasi saattaa antaa sinua koskevia tietoja, kuten nimen, työsähköpostiosoitteen, organisaation sekä muita työhön liittyviä tietoja, kuten työnimikkeen, aseman ja muita demografisia tietoja. Keräämme mielipiteesi ja syöttämäsi tiedot kyselyistä, joihin osallistut. Sinua saatetaan myös pyytää antamaan tietyntyyppisiä tietoja (esim. sähköpostiosoite, puhelinnumero, nimi ja osoite) voidaksesi rekisteröityä sivustollemme, lähettää kysymys, osallistua kyselyyn tai käyttää verkkosivustojamme.

Muista lähteistä saatavat tiedot

Kun käyt yrityksemme verkkosivuilla, saatamme aika ajoin hankkia sinua koskevia tietoja muista lähteistä. Tällaisen tiedon keräämisessä noudatetaan sovellettavia tietosuojaa koskevia lakeja. Esimerkkejä tiedoista, joita vastaanotamme, ovat muun muassa ajantasaiset yhteystiedot ja demografiset lisätiedot markkinointitarkoituksiin.

Automaattisesti kerätyt tiedot

Kun vierailet verkkosivustoillamme, keräämme ja analysoimme automaattisesti tiettyjä tietoja siitä, kuinka käytät sivustojamme ja mitä laitteita käytät sivustoillamme vieraillessasi. Näitä tietoja ovat mm. IP-osoitteesi, tiedot selaimesi tyypistä ja kielestä, tietokoneesi käyttöjärjestelmästä, päivämäärä ja kellonaika, jolloin kävit sivustoillamme, ladatut sovellukset ja artikkelit, syöttämäsi hakusanat, selaimesi aikaisemmin meiltä hyväksymien evästeiden sisältö, jota ei ole poistettu, sekä verkkosivuston osoite, jolta sinut ohjattiin meidän sivustoillemme.

Evästeiden ja muiden teknologioiden käyttö

Evästeet: Kun vierailet verkkosivustoillamme, sinulta saatetaan kysyä lupaa yhden tai useamman evästeen käyttöön tietokoneellasi. Eväste on pieni tietoja sisältävä tekstitiedosto, jonka voimme lukea myöhemmin helpottaaksemme pääsyäsi sivustoillemme ja personoimalla verkkokokemustasi. Saatamme käyttää evästeitä kerätäksemme tietoja sivustoillamme käynnistäsi, kuten sivut, joilla käyt, ja linkit, joita napsautat. Jos päätät estää evästeiden käytön, et välttämättä pysty kirjautumaan sisään tai käyttämään kaikkia sivustoillamme tarjottuja interaktiivisia ominaisuuksia.

Muut teknologiat: Käytämme myös standardeja internet-teknologioita, kuten verkkosivustoillemme upotettuja linkkejä sekä muita vastaavia teknologioita seurataksemme sovelluksen käyttöä. Käytämme myös jäljitteitä rekisteröityjen käyttäjiemme sähköpostiviesteissä tai uutiskirjeissä seurataksemme viestien avaamista. Käytämme tätä tietoa räätälöidäksemme palveluitamme ja mitataksemme verkkosisältömme, mainoskampanjoidemme ja tarjoamiemme tuotteiden ja palveluiden toimivuutta yleisesti.

Kuinka käytämme keräämiämme tietoja

  • Tarjotaksemme palveluita.
  • Mukauttaaksemme näkemäsi sisällön tai räätälöidäksemme kokemuksesi.
  • Kehittääksemme ja parantaaksemme palveluamme.
  • Vastataksemme kyselyihisi ja pyyntöihisi.
  • Kertoaksemme sinulle kyselyistämme, markkinoinnistamme, kampanjoistamme ja muista tuotteistamme, joista saatat olla kiinnostunut.
  • Osallistuaksemme tutkimukseen ja analysointiin voidaksemme ylläpitää, suojella ja parantaa palveluitamme.
  • Noudattaaksemme lakeja, jotka sääntelevät palveluidemme käyttöäsi.
  • Varmistaaksemme palveluiden teknisen toimivuuden.

Tietojesi käyttöä koskevat valinnat

Mielestämme on tärkeää, että sinulla on vapaus valita, kuinka tietojasi käytetään. Käytämme tietojasi, kuten tässä käytännössä tai kyselykohtaisessa yksityisyyden- ja tietosuojailmoituksessa on kerrottu. Jos haluamme käyttää tietojasi muihin kuin tässä käytännössä kerrottuihin tarkoituksiin, pyydämme ensin lupasi tehdä niin.

Markkinointiviestit: Kunnioitamme toivettasi, että et halua vastaanottaa tai haluat lakata vastaanottamasta markkinointiviestejä. Jos annat meille sähköpostiosoitteesi voidaksesi vastaanottaa kyseisiä viestejä, voit perua tämän milloin vain käyttämällä peru tilaus -linkkejä tai noudattamalla sähköpostien lopussa olevia ohjeita. Huomaathan, että jatkamme palveluun liittyvien viestien lähettämistä edellä mainitusta pyynnöstä riippumatta. Emme jaa emmekä myy tietojasi tai henkilötietojasi ulkopuolisille (lukuun ottamatta tytär- ja/tai sisaryhtiöitämme) niiden myynninedistämis- tai markkinointitarkoituksiin, ellet anna siihen suostumustasi ja kun sovellettava laki niin sallii.

Kyselyt: Jos työnantajasi, asiakas tai liikekumppani (toimeksiantaja) pyytää sinua osallistumaan kyselyyn, voit olla vastaamatta siihen tai voit kieltäytyä, jos sellainen mahdollisuus on annettu. Käsittelemme antamiasi tietoja vain rahoittajasi ohjeiden mukaisesti. Toimeksiantajan antamia tietoja koskevat tiedustelut tulee osoittaa toimeksiantajalle tai kyselyn ohjeissa annetulle yhteyshenkilölle.

Tietojen paljastaminen

Saatamme jakaa tietojasi ulkopuolisille yhtiöille tai yksityishenkilöille seuraavissa tapauksissa:

  • Kun pyydämme palveluntuottajia ja ulkopuolisia toimijoita käsittelemään henkilötietoja puolestamme. Kun teemme näin, edellytämme sopimuksella näitä palveluntuottajia ottamaan käyttöön riittävät turvatoimet ja yksityisyyden suojausmenetelmät varmistaakseen, että henkilötietosi on suojattu riittävästi ja että niitä käytetään vain meille tarjottavaa palvelua varten.
  • Vastaukseksi haasteisiin, tuomioistuimen määräyksiin tai muihin oikeusprosesseihin (muun muassa kansallinen turvallisuus ja lainvalvontatarkoitukset); laillisten oikeuksiemme toteamiseen tai käyttämiseen; oikeusvaateilta puolustautumiseen tai muuten lain edellyttämällä tavalla. Sellaisissa tapauksissa pidätämme oikeuden esittää laillisen vastalauseen tai luopua käytettävissämme olevasta oikeudesta.
  • Kun arviomme mukaan on asiallista tutkia, estää tai ryhtyä toimiin laittoman tai sellaiseksi epäiltävän toiminnan vuoksi; suojata ja puolustaa CultureIQ:n tai sen tytäryhtiöiden, asiakkaiden, käyttäjien tai muiden perusteltuja oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta sekä palvelu- ja muihin ehtoihimme liittyen.
  • Yritystransaktion, kuten luovutuksen, fuusion, yhdistymisen tai omaisuuden myynnin, mukaan lukien kaiken transaktiota edeltävän toiminnan, tai epätodennäköisen vararikon yhteydessä.

Saatamme myös jakaa koostettuja tai anonyymeja tietoja ulkopuolisten, kuten palvelun toimeksiantaneen yksityishenkilön tai yksikön, kanssa analysointia, markkinointia, päätöksentekoa, raportteja, arviointeja ja muita liiketoimintatarkoituksia varten. Saatamme myös julkaista tai jakaa raportteja, jotka laadimme tällaisten koostettujen tietojen pohjalta. Koostetut tai anonyymit tiedot eivät sisällä henkilötietoja eikä niiden käyttö ja paljastaminen ole tämän käytännön ehtojen alaista.

Henkilötietojen kansainvälinen siirto

Palvelujemme toimipaikka on Yhdysvalloissa, ja asuinmaastasi riippuen palveluihimme jätettäviä tietoja saatetaan siirtää Yhdysvaltoihin.

Saatamme lisäksi siirtää tietoja eri maissa, kuten Isossa-Britanniassa, Intiassa, Saksassa (ja muissa EU-jäsenvaltioissa) toimiviin tytär- tai sisaryhtiöihimme, palveluntarjoajille ja/tai ulkopuolisille toimijoille tiettyjä käsittelytoimia varten. Sinun tulee huomioida, että näiden maiden tietosuojalait eivät välttämättä tarjoa samanlaista suojaa kuin asuinmaasi.

CultureIQ varmistaa, että henkilötietojen siirrossa ulkopuoliseen maahan tai kansainväliseen organisaatioon käytetään asianmukaisia suojausmenetelmiä, kuten tietosuoja-asetuksen artiklassa 46 on kerrottu, ja että tällaiset siirrot ja suojausmenetelmät dokumentoidaan tietosuoja-asetuksen artiklan 30(2) mukaisesti.

Kaikkiin henkilötietojen siirtoihin Euroopan talousalueelta ja Sveitsistä muihin maihin, jotka eivät varmista riittävää tietosuojatasoa sovellettavien tietosuojaa koskevien lakien tarkoituksessa, sovelletaan Euroopan unionin (EU) komission hyväksymiä vakiosopimuslausekkeita tiedonsiirrosta Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

CultureIQ noudattaa tietosuojakäytäntöjä ja -toimintatapoja, sovellettavia lakeja sekä asiakkaidemme sopimusten ehtoja, jotka sääntelevät tietojen keräämistä ja käyttöä.

Tietoihisi pääsy

Voit joissakin tapauksissa päästä suoraan verkkoprofiiliisi ja muihin henkilötietoihisi, korjata, päivittää tai lisätä tietoja itse milloin vain kirjautumalla tilillesi.

Voit pyytää pääsyä hallussamme oleviin tiettyihin tietoihisi, pyytää meitä korjaamaan tiettyjä mahdollisesti virheellisiä tietojasi ja/tai pyytää meitä sulkemaan tai poistamaan kyseiset tiedot ja vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, paitsi jos laki muuta edellyttää. Huomaathan, että kun työnantajasi on kyseisen tiedon rekisterinpitäjä, ilmoitamme työnantajallesi, jotta hän voi ryhtyä tarvittaviin toimiin pyyntösi toteuttamiseksi. Jos haluat pyytää pääsyä tai oikaisua tietoihisi, tai jos sinulla on kysyttävää hallussamme olevista tiedoistasi, lähetä meille sähköpostia osoitteella privacy@cultureiq.com tai ota yhteyttä seuraavaan:

Tietosuojavastaava
CultureIQ
115 West 30th Street, 6th Floor
New York, NY 10001, USA

Kirjoita aiheriville “Request for Privacy Information”. Anna riittävästi tietoja (vähintään nimesi ja sähköpostiosoitteesi), jotta voimme löytää kansiosi. Saatamme pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi hyväksytyllä henkilöllisyystodistuksella.

Säilytämme tietojasi niin kauan kuin se on tarpeen voidaksemme tarjota palveluita. Säilytämme ja käytämme tietojasi tarpeen mukaan noudattaaksemme lakisääteisiä velvollisuuksiamme, ratkaistaksemme erimielisyyksiä ja pannaksemme sopimuksemme täytäntöön.

Kalifornian asukkaat

Kalifornian siviililain (California Civil Code) kohta 1798.83 sallii Kalifornian asukkaiden pyytää tiettyjä tietoja, jotka koskevat henkilötietojen (kuten tässä laissa on määritetty) paljastamista ulkopuolisille osapuolille näiden markkinointitarkoituksia varten. Jos haluat tehdä pyynnön, lähetä sähköpostia osoitteeseen privacy@cultureiq.com.

Tietoturva

Meillä on käytössämme kohtuullisia teknisiä ja organisaation sisäisiä turvatoimia, joilla estetään tietojen luvaton katselu, muuttaminen, paljastaminen ja tuhoaminen. Valitettavasti internetin kautta tapahtuvan tiedonsiirron ei voida taata olevan täysin suojattua, emmekä voi taata emmekä takaa minkään sivustojemme kautta meille antamiesi tietojen suojausta.

Pyrimme kohtuullisin keinoin rajoittamaan vain sellaisten työntekijöiden, urakoitsijoiden ja toimijoiden pääsyä tietoihin, joiden on tiedettävä ne voidakseen käyttää, kehittää tai parantaa tuotteitamme ja palvelujamme ja jotka käsittelevät näitä arkaluonteisia tietoja asianmukaisesti. Ulkopuoliset toimijamme ovat sopimusvalvonnan alaisia, millä varmistamme, että he suojaavat ja käyttävät meiltä saamiansa tietoja asianmukaisesti.

Sivustojemme suojauksen tehokkuus riippuu osittain siitä, että rekisteröidyt käyttäjät varmistavat, että antamamme käyttäjätunnukset ja salasanat pidetään salassa ja suojataan ja että palveluehdoissamme mainittuja käyttäjätunnuksia ja salasanoja koskevia rajoituksia noudatetaan.

Verkkosivustomme

Palvelumme saattavat sisältää linkkejä muille verkkosivustoille tai muihin palveluihin. Me emme ole vastuussa muiden tietosuojakäytännöistä. Kun poistut palvelustamme vieraillaksesi toisella verkkosivustolla tai toisessa palvelussa, lue niiden tietosuojaseloste. Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain CultureIQ:n tämän palvelun kautta keräämiä tietoja.

Kysymykset, valitukset ja erimielisyyksien ratkaisu

CultureIQ:lla on käytössä aktiivinen yksityisyyden- ja tietosuojaohjelma. Tietosuojavastaava on vastuussa tämän käytännön hallinnon toteuttamisesta ja valvomisesta. Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä tai siitä, kuinka CultureIQ käsittelee tietojasi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen privacy@cultureiq.com tai ota yhteyttä seuraavaan:

Tietosuojavastaava
CultureIQ
115 West 30th Street, 6th Floor
New York, NY 10001, USA

Mahdolliset valitukset koskien tässä käytännössä kuvattujen käytäntöjen noudattamistamme tulisi aluksi osoittaa CultureIQ:n tietosuojavastaavalle osoitteeseen privacy@cultureiq.com.

Lapset ja yksityisyys

Sivustoillamme on liiketoimintaan liittyvää sisältöä ja se on tarkoitettu ja suunniteltu erityisesti aikuisten käyttöön. Emme tietoisesti pyydä tai kerää henkilötietoja (kuten Children’s Online Privacy Protection Act -laissa on määritetty) alle 13-vuotiailta henkilöiltä tai heistä. Jos tietoomme tulee, että kävijä on alle 13-vuotias ja rekisteröitynyt ilman vanhemman etukäteen antamaa suostumusta, poistamme tiedostoistamme hänen rekisteröintitietonsa, joista hänet voidaan tunnistaa. Jos olet sellaisen alle 13-vuotiaan henkilön vanhempi tai huoltaja, joka on antanut meille henkilökohtaisia tunnistetietoja ilman hyväksyntääsi, ilmoita asiasta meille ottamalla yhteyttä osoitteella privacy@cultureiq.com, niin poistamme kyseiset tiedot tietokannastamme.

Muutokset tähän käytäntöön

Tähän käytäntöön saatetaan tehdä aika ajoin muutoksia. Jos teemme muutoksia tähän käytäntöön, ilmoitamme niistä tällä sivulla. Jos teemme olennaisia muutoksia tähän käytäntöön, ilmoitamme siitä näkyvämmin. Mikäli jatkat sivustojemme käyttöä tällaisten ilmoitusten jälkeen, se on merkki siitä, että hyväksyt kyseiset muutokset. Yllä olevasta voimaanastumispäivämäärästä näkee, milloin tämä käytäntö on viimeksi päivitetty.