Culture Is Our Calling.
Clients Are Our Inspiration.

Good for People.
Good for Business.

Good for People.
Good for Business.

We're On a Mission.
Come Join Us.

We Know Culture.
We'd Love To Share Our Thoughts.

Privacy Policy RO

Your Privacy Rights

Data intrării în vigoare: 1 mai 2018

Prezenta Politică de confidențialitate descrie tipurile de informații colectate de CultureIQ Inc. („CultureIQ”, „noi” sau „nouă”) pe parcursul prestării anumitor servicii către clienții și vizitatorii săi („Serviciul(iile)”), cum sunt utilizate acestea, cu cine pot fi partajate informațiile, ce opțiuni sunt disponibile pentru dvs. în ceea ce privește colectarea, utilizarea și distribuirea informațiilor, precum și eforturile noastre de a proteja informațiile pe care ni le furnizați pe parcursul prestării Serviciului.

Participând la un sondaj legat de Serviciu, utilizând instrumentele noastre de administrare sau vizitând site-urile noastre web, vă dați acordul să ne permiteți să prelucrăm informațiile dvs. în conformitate cu prezenta Politică. Utilizatorii înregistrați trebuie să consulte Termenii de utilizare, care sunt parte integrantă din prezenta. Este posibil să vi se afișeze o notificare privind confidențialitatea înainte de a participa la un sondaj. Vă rugăm să rețineți că, în cazurile în care termenii unei astfel de notificări privind confidențialitatea specifice sondajului contravin oricăror termeni ai prezentei Politici, termenii specifici sondajului vor avea prioritate față de termenii din prezenta Politică.

Cine suntem

Serviciile sunt deținute și operate de CultureIQ, având sediul comercial principal la 115 West 30th Street, 6th Floor, New York, NY 10001, SUA. Mai multe informații despre CultureIQ se pot găsi la www.cultureiq.com.

Informațiile colectate

Informații pe care le colectăm de la dvs. sau angajatorul dvs.:

Dacă sunteți angajat al unui client CultureIQ, angajatorul dvs. poate furniza informații despre dvs., inclusiv numele, adresa de e-mail a companiei, organizația, și poate include alte informații legate de post, precum denumirea postului, funcția și alte informații demografice. Colectăm opiniile și părerile dvs. despre sondajele la care participați. Vi se poate cere, de asemenea, să furnizați anumite tipuri de informații (de exemplu, adresa de e-mail, numărul de telefon, numele, adresa) pentru a vă înregistra pe site-ul nostru, a trimite o întrebare, a participa la un sondaj sau a interacționa cu site-urile noastre web.

Informații din alte surse:

Când vizitați site-ul nostru corporativ, putem obține periodic informații despre dvs. din alte surse: Colectarea acestor informații se va face în conformitate cu legile aplicabile în domeniul confidențialității. Exemplele de informații pe care le primim includ informații de contact actualizate și informații demografice suplimentare utilizate în scop de marketing.

Informații colectate automat:

Când vizitați site-urile noastre web, colectăm și analizăm automat anumite informații despre modul în care utilizați site-urile și dispozitivul pe care îl utilizați pentru a accesa site-urile. Aceste informații includ adresa dvs. IP, informații despre tipul browserului și limba dvs., sistemul de operare al computerului dvs., data și ora la care accesați site-urile noastre, aplicațiile sau articolele descărcate, termenii de căutare introduși, conținutul oricăror module cookie neșterse pe care le-a acceptat browserul dvs. de la noi anterior și adresele site-urilor web de pe care ați venit.

Utilizarea modulelor cookie și alte tehnologii:

Module cookie: Când vizitați site-urile noastre, vi se poate solicita să ne permiteți să alocăm computerului dvs. unul sau mai multe „module cookie”. Un modul cookie este un mic fișier text care conține informații pe care le putem citi ulterior pentru a facilita accesul dvs. la site-urile noastre și a vă personaliza experiența online. Putem utiliza module cookie pentru a colecta informații despre activitatea dvs. pe site-urile noastre, precum paginile pe care le vizitați și linkurile pe care faceți clic. Dacă alegeți să nu acceptați modulele cookie, este posibil să nu vă puteți autentifica sau să nu puteți utiliza anumite caracteristici interactive oferite de site-uri.

Alte tehnologii: Utilizăm, de asemenea, tehnologii de internet standard, precum linkuri încorporate în pagini web și alte tehnologii similare pentru a urmări utilizarea în cadrul aplicației. Includem, de asemenea, semnalizatoare web în mesajele de e-mail sau newsletterele trimise utilizatorilor înregistrați pentru a urmări dacă deschideți mesajele. Utilizăm aceste informații pentru a ne personaliza serviciile și a măsura eficacitatea globală a conținutului nostru online, a campaniilor de publicitate și produselor și a serviciilor pe care le oferim.

Cum utilizăm informațiile pe care le colectăm

  • Pentru a furniza Serviciile.
  • Pentru a personaliza conținutul pe care îl vedeți sau a vă adapta experiența.
  • Pentru a dezvolta și îmbunătăți Serviciul nostru.
  • Pentru a răspunde întrebărilor și solicitărilor dvs.
  • Pentru a comunica cu dvs. despre sondaje, marketing, promoții și celelalte produse ale noastre, de care ați putea fi interesat.
  • Pentru a derula activități de cercetare și analiză pentru a menține, proteja și îmbunătăți Serviciile noastre.
  • Pentru a pune în aplicare termenii legali care guvernează utilizarea Serviciilor de către dvs.
  • Pentru a asigura funcționarea tehnică a Serviciilor.

Opțiuni în legătură cu utilizarea informațiilor dvs.

Considerăm că este important să vă oferim opțiuni în legătură cu utilizarea informațiilor dvs. Vom utiliza informațiile dvs. așa cum este descris în prezenta Politică sau în notificările privind confidențialitatea și protecția datelor specifice sondajului. Dacă dorim să vă utilizăm informațiile într-un scop care nu este descris în prezenta Politică, mai întâi vom obține consimțământul dvs. în acest sens.

Comunicări de marketing: Vă vom respecta dorința de a nu primi, sau de a înceta să primiți comunicări de marketing. Dacă ne oferiți adresa dvs. de e-mail pentru a primi astfel de comunicări, puteți renunța în orice moment folosind linkurile sau instrucțiunile de dezabonare din partea de jos a e-mailurilor. Vă rugăm să rețineți că vom continua să vă trimitem comunicări legate de servicii indiferent de orice astfel de solicitare. Nu vom partaja și nu vom vinde informațiile și datele dvs. cu caracter personal către terțe părți (pentru evitarea oricărui dubiu, altele decât subsidiarele și/sau companiile noastre afiliate) în scopuri promoționale sau de marketing ale acestora, cu excepția cazului în care dvs. vă dați acordul pentru a proceda astfel și atunci când legislația aplicabilă o permite.

Sondaje: Pentru sondajele la care vi s-a cerut să participați de către angajatorul, clientul sau asociatul dvs. de afaceri (sponsorul), puteți alege să nu răspundeți sau să selectați opțiunea de refuzare sau renunțare, când este cazul. Prelucrăm numai informațiile pe care ni le furnizați conform indicațiilor sponsorului. Întrebările despre informațiile furnizate de sponsor trebuie să fie adresate sponsorului sau la informațiile de contact furnizate în instrucțiunile sondajului.

Divulgarea informațiilor

Putem partaja informațiile dvs. cu companii sau persoane terțe în următoarele situații:

  • Când contractăm prestatori de servicii și agenți terți pentru a prelucra datele cu caracter personal în numele nostru. Când procedăm astfel, solicităm contractual acestor furnizori de servicii să implementeze măsuri de securitate și confidențialitate adecvate pentru a se asigura că datele dvs. cu caracter personal vor fi protejate în mod adecvat și utilizate numai în scopurile prestării serviciilor pentru noi.
  • Ca răspuns la citații, dispoziții ale instanței  sau alte măsuri legale (inclusiv pentru protejarea securității naționale și în scopuri de aplicare a legii); pentru consolidarea sau exercitarea drepturilor noastre legale, pentru a ne apăra împotriva acțiunilor în instanță; sau în alte moduri impuse de lege. În astfel de cazuri, ne rezervăm dreptul de a invoca sau a declina orice obiecție sau drept legal de care dispunem.
  • Când considerăm că este adecvat pentru a investiga, a preveni sau a lua măsuri în ceea ce privește activitățile ilicite sau despre care se suspectează că sunt ilicite; pentru a proteja și a apăra drepturile justificate, proprietatea sau siguranța CultureIQ ori a subsidiarelor sale, clienților săi sau altora; și în legătură cu Termenii de furnizare a serviciilor și alte acorduri.
  • În legătură cu o tranzacție corporativă, precum o reducere a activelor, o fuziune, o consolidare sau o vânzare a activelor, inclusiv verificarea temeinică prealabilă tranzacției sau în eventualitatea puțin probabilă a falimentului.

Putem, de asemenea, să generăm informații sub formă consolidată sau anonimă cu terțe părți, inclusiv persoana sau entitatea care a sponsorizat Serviciul, în scopuri analitice, de marketing, de luare a deciziilor, pentru rapoarte, evaluări și în alte scopuri de afaceri. Putem, de asemenea, să publicăm sau să partajăm rapoarte pe care le pregătim pe baza unor astfel de informații consolidate. Informațiile sub formă consolidată sau anonimă nu conțin date cu caracter personal și utilizarea lor nu face obiectul termenilor prezentei Politici.

Transferul internațional al informațiilor dvs.

Operăm Serviciile în Statele Unite și, în funcție de țara dvs. de reședință, transmiterea de informații către Serviciile noastre poate presupune transferul respectivelor informații către Statele Unite.

În plus, putem transfera informațiile către filialele sau companiile noastre afiliate și prestatorii noștri de servicii și/sau către agenți terți din diverse țări, inclusiv Regatul Unit, India, Germania (și alte state membre UE) pentru anumite operațiuni de prelucrare. Trebuie să țineți cont că este posibil ca legile privind confidențialitatea din aceste țări să nu ofere măsuri de protecție echivalente cu cele din țara dvs. de reședință.

CultureIQ se va asigura că transferul datelor cu caracter personal către țări terțe sau o organizație internațională face obiectul măsurilor de protecție adecvate, așa cum se descrie în articolul 46 din RGPD și că astfel de transferuri și măsuri de protecție sunt documentate conform articolului 30(2) din RGPD.

Toate transferurile de date cu caracter personal în afara Spațiului Economic European și a Elveției, către țări care nu asigură un nivel adecvat de protecție a datelor în sensul legilor aplicabile în domeniul protecției datelor, vor fi guvernate de Clauzele contractuale standard aprobate de către Comisie la nivelul Uniunii Europene („UE”) pentru transferul datelor în afara Spațiului Economic European.

CultureIQ va respecta politicile și procedurile de protecție a datelor, legile aplicabile și termenii contractelor noastre cu clienții care guvernează colectarea și utilizarea informațiilor.

Accesul la informațiile dvs.

În unele cazuri, puteți accesa direct profilul dvs. online și alte date cu caracter personal și le puteți modifica, actualiza sau completa cu informații pe cont propriu, în orice moment, autentificându-vă în contul dvs.

Puteți solicita accesul la anumite informații pe care le deținem despre dvs., puteți cere corectarea anumitor informații care ar putea fi inexacte și/sau ne puteți cere să blocăm sau să ștergem respectivele informații și să vă opuneți față de prelucrarea datelor cu caracter personal, cu excepția cazului când legea impune altfel. Vă rugăm să rețineți că, în cazurile în care angajatorul dvs. este operatorul datelor pentru astfel de informații, îl vom informa pe acesta pentru a lua măsurile necesare în vederea respectării solicitării dvs. Pentru a solicita accesul sau a corecta informațiile, sau pentru a formula întrebări cu privire la informațiile dvs. din posesia noastră, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la privacy@cultureiq.com sau să contactați:

Responsabilul cu protecția datelor
CultureIQ
115 West 30th Street, 6th Floor
New York, NY 10001, SUA

Vă rugăm să includeți „Request for Privacy Information” (Solicitare de informații privind confidențialitatea) în linia subiectului. Vă rugăm să specificați suficiente detalii pentru a vă localiza dosarul; cel puțin, numele și e-mailul dvs. Se poate să vă solicităm să faceți dovada identității dvs. cu acte de identitate adecvate.

Vom păstra informațiile dvs. atât timp cât este nevoie pentru furnizarea oricăror Servicii. Vom păstra și utiliza informațiile dvs. atât timp cât este necesar pentru a respecta obligațiile legale, a soluționa litigiile și a pune în aplicare acordurile noastre.

Resortisanții statului California

Secțiunea 1798.83 din Codul civil al Statului California permite locuitorilor din California să solicite anumite informații cu privire la divulgarea datelor cu caracter personal (așa cum sunt definite în lege) către terțe părți, în scopuri de marketing direct. Pentru a înainta o astfel de solicitare, vă rugăm să trimiteți un e-mail la privacy@cultureiq.com.

Securitatea informațiilor

Am implementat măsuri de securitate tehnice și organizaționale rezonabile pentru a ajuta la protejarea împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii neautorizate a informațiilor. Din păcate, în cazul niciunei transmiteri a datelor pe internet nu se poate garanta securitatea completă și nu putem garanta sau promite securitatea informațiilor pe care le transmiteți pe sau prin site-urile noastre.

Depunem eforturi rezonabile pentru a permite accesul la informații strict acelor angajați, contractanți și agenți care trebuie să cunoască acele informații pentru a opera, a dezvolta sau a îmbunătăți produsele și serviciile și în acord cu nivelul de sensibilitate al respectivelor date. Supunem agenții terți controalelor contractuale pentru a ne asigura că aceștia protejează și utilizează în mod adecvat informațiile pe care le accesează sau primesc de la noi.

Vă rugăm să rețineți că securitatea eficientă în ceea ce privește site-urile noastre depinde, parțial, de utilizarea ca utilizator înregistrat, asigurând faptul că ID-urile și parolele care v-au fost emise de către noi sunt păstrate confidențiale și în siguranță și că dvs. respectați restricțiile cu privire la partajarea parolelor și ID-ului stabilite în Termenii de furnizare a serviciului.

Site-urile noastre web

Serviciul nostru poate conține linkuri către alte site-uri web sau servicii. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru practicile de confidențialitate ale altora. Când părăsiți Serviciul nostru pentru a vizita alt site web sau serviciu, vă rugăm să citiți declarațiile de confidențialitate ale acestora. Prezenta Politică de confidențialitate se aplică exclusiv informațiilor colectate de CultureIQ prin intermediul Serviciului.

Întrebări, plângeri și rezolvarea disputelor

CultureIQ menține un program activ de conformitate în domeniul confidențialității și protecției datelor. Responsabilul cu protecția datelor are atribuții de implementare și supraveghere a administrării prezentei Politici. Dacă aveți întrebări despre prezenta Politică sau despre modul în care CultureIQ prelucrează informațiile dvs., vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la privacy@cultureiq.com sau să ne contactați la:

Responsabilul cu protecția datelor
CultureIQ
115 West 30th Street, 6th Floor
New York, NY 10001, SUA

Eventualele plângeri referitoare la modul în care respectăm practicile descrise în prezenta Politică trebuie adresate mai întâi responsabilului cu protecția datelor din cadrul CultureIQ, la privacy@cultureiq.com.

Copiii și confidențialitatea

Site-urile noastre includ conținut legat de afaceri și sunt destinate și concepute în mod specific pentru utilizarea de către adulți. Nu solicităm și nu colectăm cu bună știință date cu caracter personal (așa cum sunt definite în Legea privind protejarea confidențialității copiilor în mediul online) de la sau despre persoane cu vârsta sub 13 ani. Dacă luăm la cunoștință că un vizitator are vârsta sub 13 ani și s-a înregistrat fără un consimțământ parental prealabil verificabil, îi vom elimina datele care îl identifică personal din dosarele noastre. Dacă sunteți părintele sau tutorele unei persoane cu vârsta sub 13 ani care ne-a furnizat informații identificabile personal fără aprobarea dvs., vă rugăm să ne informați contactându-vă la privacy@cultureiq.com și vom elimina aceste informații din baza noastră de date.

Modificări aduse acestei politici

Prezenta Politică se poate modifica periodic. Dacă aducem modificări prezentei Politici, vom publica modificările Politicii pe această pagină. Atunci când aducem modificări substanțiale prezentei Politici, vom publica o notificare mai de amploare. Faptul că veți utiliza în continuare Site-urile noastre după o astfel de publicare sau notificare va însemna acceptul dvs. față de aceste modificări. Vă rugăm să consultați „Data intrării în vigoare” de mai sus pentru a vedea când a fost actualizată ultima dată prezenta Politică.